Hälsa för dig​

Kundaliniyoga & Ayurveda i Sävar 

Blogg

Blogg

Här i bloggen lägger jag upp aktuell information om kundaliniyogaklasser eller om när/var du kan delta samt smått & gott på ämnet yoga!

version:  lång / kort

PLANERA DINA DATUM F�?R NJUTNING & GL�?DJE!

Publicerat den Comments kommentarer (4656)

Ja tänk om vi människor var lika bra på att planera in njutning och glädje i våra kalendrar som alla "måsten" vi skriver ner. Men kanske vi blir allt bättre på det om vi övar, eller hur?!

Så varför inte redan nu bestämma dig för att ta en höst helg i Yogans sköna bubbla? Ett helgretreat med temat "Glädjen först!" finns för dig som vill göra en reträtt från vardagen och ge både kropp och sinne terapi med härliga stunder. God mat, promenader, bastubad, yoga, meditation och rofylld samvaro i Överklinten utanför Robertsfors. Vi bor i en gammal kvarn ombyggd till hotell intill Rickleåns brusande vatten.

Ur stillheten och lugnet väcks din inneboende sprudlande glädje. Med hjälp av naturens närvaro och den gedigna gamla träbyggnaden landar vi trygga och får ägna åt oss åt att massera såväl insida som utsida.

Kom som du är, kom på egen hand eller med en vän, kom oavsett ålder och förutsättningar. Kom för din egen skull, det är du värd!

Välkommen med din intresseanmälan!

YOGA RETREAT-GLÄDJEN FÖRST

Överklintens Kvarnhotell

Del i 2 eller 4 bäddsrum

Alla måltider ingår

Fredag 4 September 16.00-Söndag 6 September 14.00


Hoppas vi ses där! Hälsningar din guide mot glädjen, Linda

SNART JULUPPEH�?LL

Publicerat den Comments kommentarer (2103)

Hej kära du som är yogaälskare eller som är ny och nyfiken på utbudet framöver!


Snart är det jul och klasserna går som vanligt just nu men börjar snart att avslutas en efter en... På Söndag 1/12 är det avslutning i Bygdeå. Det har varit en fantastiskt rolig termin (för mig som lärare iaf!) Jag ser fram emot att fortsätta hålla yoga i Bygdeå även i vår. Vi startar på nytt Söndagen den 9 Februari 18.30-19.50. Du som vill vara med anmäler dig som vanligt till mig!

Lär dig andas på nytt- Yoga och andnings kurs avslutas Söndag 15/12 16.00-17.00.

Terminen med Frisk Rygg är avslutad och jag är tacksam även för denna grupp som jag fått guida!

Torsdagsyoga och Måndagsyoga i Sävar avslutas 12 december respektive 16 december.

ALLA SOM YOGAT I BYGDEÅ OCH SÄVAR UNDER HÖSTEN ÄR VARMT VÄLKOMNA PÅ JULAVSLUTNING MED YOGA OCH JULFIKA TORSDAGEN DEN 19/12 18.30-20.00. FRITT INTRÄDE. ANMÄL DIG OCH ANGE EVENTUELL ALLERGI.

Det traditionella julavslutet är Mitt tack till er som hängivet åtar er åt att ta hand om er bättre, våga se inåt och känna in vad era kroppar behöver. Ni är alla modiga och inspirerande för mig som leder klasserna! Utan er skulle inte yogan bli det den blir.

VÅREN 2020

Allt är inte färdigplanerat än. Men några godbitar kan du se fram emot redan nu!

FRISK RYGG 8 VECKOR START 12 JANUARI. SÖNDAGAR 16.00-17.10

BARNYOGA 8 VECKOR START 22 JANUARI. ONSDAGAR 15.00-15.50

GRAVIDYOGA 6 VECKOR START 10 FEBRUARI. MÅNDAGAR 18.30-19.30

YOGA REHAB 6 VECKOR START 10 FEBRUARI. MÅNDAGAR 13.30-14.30

(FÖR DIG SOM ÄR SJUKSKRIVEN ELLER UNDER REHABILITERING FÖR STRESS.)


YOGA VECKOKLASSER DROP IN TORSDAGAR START 30 JANUARI. 18.30-20.00

Så du som vill ta hand om dig bättre med hjälp av yoga har mycket att välja på framöver. Du kan alltid boka in dig för individuell rådgivning om du är osäker på vad som passar dig eller om du vill ha en Ayurveda konsultation. Även Yogisk Healingmassage finns när du vill koppla av och bearbeta energin 60 eller 90 minuter. tider finns vanligtvis dagtid, men du som önskar en annan tid kan bara höra av dig så ordnar vi en tid.


VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG VIA TELEFON ELLER PÅ MAILEN.

JULSTÄNGT 19/12-12/1.

MVH LINDA

YOGA I BYGDE??

Publicerat den Comments kommentarer (666)

JA! YOGA I BYGDEÅ I HÖST! START 1 SEPTEMBER

DENNA TERMIN FLYTTAS YOGAN I DJÄKNEBODA TILL BYGDEÅ! VILL DU VETA MER SÅ HÖR AV DIG TILL MIG!

[email protected] 073/842 98 38


VÄLKOMMEN TILL EN NY HÖST MED KUNDALINIYOGA!

DU ÄR VÄL MEDVETEN OM ATT DU KAN YOGA TRE OLIKA TILLFÄLLEN PER VECKA I SÄVAR?

MÅNDAGAR 18.30-19.50

KVINNOBALANS- KVINNORS HÄLSA, EXTRA FOKUS PÅ BÄCKEN, LÄNDRYGG OCH HÖFTER. TERAPEUTISKT INRIKTAD YOGA ANPASSAD FÖR KVINNOR GENOM ALLA STADIER I LIVET.

TORSDAGAR 18.30-20.00

HJÄRTAT- ÖVNINGAR FÖR BRÖSTKORG, BRÖSTRYGG, LUNGOR, ARMAR, HÄNDER, AXLAR. TAR HAND OM OSS BÅDE KÄNSLOMÄSSIGT OCH FYSISKT.

SÖNDAGAR 16.00-17.00

FRISK RYGG- EN KURS DÄR DU FÅR ANVÄNDA EN VÄLBEPRÖVAD SERIE ÖVNINGAR FÖR ATT SKAPA RYGGHÄLSA. YOGAN HJÄLPER OSS FÖRSTÅ SAMBAND MELLAN HUR VI LEVER OCH HUR VI MÅR. EFTER 8 VECKORS KURS HAR DU MED DIG KUNSKAP ATT ANVÄNDA HEMMA NÄR DU BEHÖVER ELLER VILL!

GLÖM INTE HELGKURS I "AYURVEDA I DIN VARDAG"

LÖRDAG & SÖNDAG 14-15 SEPTEMBER 10.00-14.00

VI LÄR OSS MER OM VÅR MATSMÄLTNING OCH HUR VI KAN FÖRSTÅ VÅRT EGET MÅENDE BÄTTRE. AYURVEDA ÄR EN MÅNGA TUSEN ÅR GAMMAL LÄKEKONST SOM VI FAKTISKT KAN GÖRA BEGRIPLIG OCH ANVÄNDBAR I VÅR MODERNA VARDAG. NATURLIG HÄLSA MED ENKLA RITUALER KRING MAT OCH SOVKLOCKAN. ANMÄL DIG OCH DELTA FÖR DIN MAGKÄNSLAS SKULL!

DU KAN ÄVEN KOMMA PÅ EN GRATIS FÖRELÄSNING IFALL DU ÄR OSÄKER PÅ OM AYURVEDA ÄR NÅGOT FÖR DIG, JAG BERÄTTAR LITE OM KURSEN OCH GER ÅRSTIDSTIPS. 9 SEPTEMBER 20.15-21.15 BOKA PLATS!

SNART SES VI IGEN! SKA BLI HÄRLIGT ATT YOGA TILLSAMMANS DENNA HÖST!

TA HAND OM DIG! /LINDA


SOMMAR 2019

Publicerat den Comments kommentarer (2435)

SOMMAR 2019

Äntligen är den efterlängtade sommaren här! Och jag hoppas innerligt att du får en skön tid där "ingentinget" kan få ta plats (här och där iallafall!)

Jag är tacksam för alla möten jag fått uppleva denna vår. Både er som jag träffar på yogaklasserna och ni som kommer för självomhändertagande och insikt på konsultationer och behandlingar. Vi som fick dela tre dagar på Yogaretreat fick dessutom uppleva riktig sommar när den är som bäst trots att Juni just hunnit börja! Vi ser fram emot fler sådana tillfällen, att samlas och djupdyka lite extra i yogan nästa år!

Vilken lycka att få serva er alla!

En önskan som jag bär i hjärtat är att ännu fler hittar in i höst! För det blir verkligen HJÄRTATS höst. Det är som att tiden är inne nu. Nu ska vi skifta medvetandet och leda oss själva och våra medmänniskor med kärlek, medkänsla och sanning. Vi som lever nu, lever i en tid som är så kaotisk på många sätt....samtidigt är denna tid fylld av enorma möjligheter. Vi kvinnor har en alldeles speciell roll att spela! Vi behöver visa varandra men också männen hur MJUKHET är en ledarskaps kvalitet! Och männen idag behöver göra detsamma, du som är den nya tidens man full av kärlek, respekt, mjukhet och omtanke, våga leda männen omkring dig närmare dessa kvaliteer.

AXPLOCK UR HÖSTENS PROGRAM:

18 AUGUSTI "GOD MORGON MED YOGA"-09.30-11.30 Längre pass för att mjukstarta kroppen efter sommaren! Avslutas med juice och hälsodrycker!

25 AUGUSTI "YOGA MED HJÄRTAT" 18.30-20.30 Höstens tema har kick off och du bjuds på guldmjölk och te efteråt

26 AUGUSTI "GRATIS PROVA PÅ" 18.30-19.30 SAMT 19.50-20.50 VÄLKOMMEN ALLA NYFIKNA!

Yogan tar hand om hjärtat! Vi kommer ha två huvudsakliga teman på höstens yogaklasser varav TORSDAGAR 18.30-20.00 handlar om "HJÄRTAT-DIN SANNA STYRKA". Där gör vi pass och meditationer som får oss att orka! Orka förlåta, orka fortsätta framåt, orka älska, orka bry sig, orka behålla fokuset genom allt vi processar i vår vardag. Övningar som jobbar på axlar, bröstrygg, armar, lungor såväl som hela kroppens cirkulation av blod och lymfa möter du dessa kvällar. START 5 SEPTEMBER

MÅNDAGAR 18.30-19.50 är temat istället "KVINNOBALANS" Här fokuserar vi på bäcken, höfter, ländrygg och andetaget. Du kommer få göra yoga som gynnar hormonell balans. Oavsett om du är kvinna i mogen ålder eller befinner dig mitt i familjebyggande eller är i övre tonåren kan du delta för att hitta balans. Vi möter an med självrespekt, självacceptans och tillit. Du får öva på en mjukare inre kommunikation med dig själv både mentalt och fysiskt för ett jämnare flöde i livet och underlivet. Bra vid menstruationbesvär, klimakteriebesvär, PMS och allt kopplat till våra fortplantningsorgan. START 2 SEPTEMBER

AYURVEDAN ska vi också hinna med denna höst! Det blir en helgkurs "AYURVEDA I DIN VARDAG" med recept, kunskaper, övningar och inspiration! Du får lära dig mer om din matsmältning, din hunger/mättnad, din livsenergi och hur du vårdar alla ovan nämnda! Kom med på en helg för naturlig hälsa och mer energi! Passar både för dig som gått tidigare kurs i naturlig livsstil.

LÖR-SÖN 31 AUGUSTI-1 SEPTEMBER I LYCKSELE

LÖR-SÖN 14 SEPTEMBER-15 SEPTEMBER I SÄVAR (NORR OM UMEÅ)

MER OM HÖSTEN KOMMER NÄR VI NÄRMAR OSS! LÄS MER UNDER FLIKEN YOGAKLASSER. HA EN UNDERBAR SOMMAR! VI SES I HÖST!

VALKOMMEN 2019!

Publicerat den Comments kommentarer (1395)

EN MAGISK TID VÄNTAR FRAMFÖR OSS! VI VET ÄNNU INTE PÅ VILKET SÄTT, HUR ALLT KOMMER FALLA PÅ PLATS ELLER VILKA VÄGVAL VI KOMMER STÄLLAS INFÖR... MEN VI KAN VÄLJA REDAN NU ATT SÄTTA VÅR INTENTION FÖR DETTA NYA ÅR!

KANSKE BLIR DIN INTENTION ATT TA BÄTTRE HAND OM DIG SJÄLV? VISA DIG SJÄLV MER UPPSKATTNING OCH GE DIG SJÄLV MER KVALITETSTID? ISÅFALL KANSKE DU ANAR ATT YOGAN ÄR ETT YPPERLIGT SÄTT ATT UPPFYLLA DESSA MÅLSÄTTNINGAR.

DENNA VÅR KOMMER DU ATT KUNNA DELTA I YOGAKLASSER MÅNDAGAR, TISDAGAR, TORSDAGAR OCH DESSUTOM ALLA DE DÄR EXTRA INPIRERANDE TILLFÄLLENA SOM DYKER UPP LITE HÄR OCH DÄR!

NYTT BLIR ATT JAG LINDA FÅR FÖRSTÄRKNING AV MIN VÄN JESSICA SOM ÄR ALLDELES NYBAKAD KUNDALINIYOGALÄRARE. SOM VANLIGT HÅLLER JAG I DE FLESTA KLASSERNA MEN TISDAGARNA BLIR DET JESSICA SOM TAR HAND OM ER!

DU SOM ÄR GRAVID FÅR TILLFÄLLE ATT GÖRA GRAVIDYOGA PÅ MÅNDAGAR 18.30-19.30, DIN PARTNER YOGAR GRATIS MED DIG.

TISDAGARNA PASSAR UTMÄRKT FÖR DIG SOM VILL HA EN NÅGOT ENKLARE YOGA MED FOKUS PÅ BALANS & MJUKHET 18.30-19.45

TORSDAGARNA ÄR SOM VANLIGT ÖPPNA FÖR ALLA SOM VILL OCH HÄR UTFORSKAR VI BÅDE KROPP, SINNE OCH SJÄL MED HJÄLP AV ETT HÄRLIGT SET ÖVNINGAR SOM KOMMER FÖLJA OSS FLERTALET GÅNGER UNDER TERMINEN. 10 KROPPAR KALLAR VI TEMAT.

SÖNDAGAR FINNS DET NÅGRA INSPIRERANDE TIMMAR ATT TA DEL AV!

SÖNDAG 6/1 MORGONYOGA 9.00-11.00,

SÖNDAG 13/1 HITTA DITT FLOW 13.00-15.00

OCH SEDAN EN MATLAGNINGSKURS MED AYURVEDISK OCH YOGISK BLICK DEN

SÖNDAG 10/2 9.00-13.00!

OCH GLÖM INTE YOGA FÖR GLAD MAGE

MÅNDAG 14/1 18.30-20.00

LÄS MER UNDER FLIKEN KURSER ELLER HITTA EVENEMANGEN PÅ FACEBOOKSIDAN!

MIN VISION ÄR ATT I ÅR SKA ALLA SOM BOR I SÄVAR VETA ATT DET FINNS ETT YOGACENTER ÖPPET FÖR ALLA SOM VILL SKAPA HÄLSA UTIFRÅN ETT HOLISTISKT PERSPEKTIV.

MED HJÄLP AV YOGA OCH AYURVEDA KAN VI MÄNNISKOR HITTA EN DJUPARE FÖRSTÅELSE FÖR VAD VI SJÄLVA BEHÖVER. VI KAN LYSSNA TILL OSS SJÄLVA ISTÄLLET FÖR ATT LETA ALLTING UTANFÖR OSS. JAG SOM HÄLSOVÄGLEDARE OCH LÄRARE VILL STÖTTA DIG PÅ VÄGEN MOT EN MER GLÄDJEFYLLD OCH MEDVETEN VARDAG!

KÄNN DIG VARMT VÄLKOMMEN TILL EN NY VÅR HOS HÄLSA FÖR DIG!

MVH LINDA


H�?STENS YOGA

Publicerat den Comments kommentarer (860)


Hej Yogi!

 

Hösten är fortfarande inte nära att övergå i vinter utan visar oss från sin bästa sida! Det är bara att njuta av ljuset, barmarken och att kunna promenera i skogen ett tag till.

 

Torsdagar och Söndagar fortsätter yogan som vanligt. Vi avslutar torsdagarna i Sävar 6 december och söndagarna i Djäkneboda 25 november.

 

För att inte juluppehållet ska bli allt för långt för er så hoppas jag kunna inspirera med några extra väl valda teman och yogatillfällen i november/december!

 

Söndag 25 november 09.30-12.00 Hälsa för dig, Generalsvägen 28, Sävar

YOGA GLOW

Med Linda & Jessica

450kr

Inga förkunskaper krävs, öppet för alla.

Yoga för huden och lär dig göra dina egna hudvårdsprodukter. Gynna din lyster inifrån och ut med naturliga metoder! Inspireras och ta med dig en hemmagjord hudkräm hem! 

Anmäl dig senast 20/11, ta med dig egen burk att ta med dig hudkräm i.

 

 

Söndag 2 December 18.30-20.30 Djäkneboda skola, gymnastiksalen

YOGA & AYURVEDA

150kr

Inga förkunskaper krävs, öppet för alla.

Vi gör yoga och du får årstidstips för att hålla kroppen varm och mjuk under vinterns kalla månader. Enligt Ayurvedan som är läran om livet baserad på 5000 år gammal kunskap så kan vi hålla oss friska och unga genom hela livet med naturliga vanor och kost. Ta chansen att lära dig lite mer om dig själv!

 

 

Söndag 9 december, 16 december 18.30-20.30 Hälsa för dig, Generalsvägen 28, Sävar

YOGA FÖR SINNET

Hur har du det uppe i hjärnkontoret?

 

Funderar du mycket?

Har du svårt att fatta beslut, stora som små?

Har du svårt att veta vad du vill?

Känner du att dina tankar distraherar dig från det du vill göra och den du är?

Tänker du för mycket? 

Fastnar du i tankar och blir fångad i olika tankemönster?

Är det svårt att hålla fokus både i stunden och i livet? 

Känner du dig stressad eller trött?

 

Den du vill vara och den du vet att du innerst inne är kan ibland hamna i bakgrunden när det är mycket att tänka på, eller hur?

Kundaliniyoga handlar om att kunna leva ditt liv som den du är. Oavsett om du är småbarnsförälder, företagsledare, student, undersköterska, sjukskriven eller kärnfysiker så har du samma mänskliga behov av kontakt till din kropp och din avslappning. Allas hjärnor behöver lära sig att fokusera i "varandet", inte bara i "görandet".

 

Dessa två söndagar är till för dig som inspireras och dras till detta tema! Oavsett erfarenhet kan du delta och göra yoga och meditation.

 

en klass 200kr båda klasserna 350kr.

Obs! Ingår i terminskortet (sävaryogan)för dig som har det.

 

Varmt välkommen att inspireras! 

/Linda, kundaliniyogalärare och hälsovägledare

 

[email protected]

Halsafordig.eu

Facebook: Hälsa för dig- Kundaliniyoga i Sävar

073/8429838

V�?REN OCH SOMMAREN HOS H�?LSA F�?R DIG

Publicerat den Comments kommentarer (6748)

Hej kära du som är nyfiken på mer yoga och Ayurveda!

Nu är våren här och sommaren är här innan vi vet ordet av! Jag vill tacka för terminen som gått och alla kvällar vi spenderat på yogamattan tillsammans!

Den 3/5 avslutas ordinarie drop in yoga i Sävar med en skön avslutningskväll med extra av allt!

På Söndagen den 6 Maj är det Yoga och Mindfulness 18.30-20.00.

Anmäl dig till denna klass! 200 kr per person eller terminskortet.

Vi gör yoga med mindfulness som tema, meditationen är annorlunda mot den riktade meditation vi annars ägnar oss åt i kundaloiniyogan. Så vill du som är nybörjare delta så passar det utmärkt att starta i avslappningens tecken!

Yoga & Ayurveda 29-30-31 Maj Tre kvällar för inre balans

Vi lär oss mer om Ayurveda, hur du kan hålla hälsan och humöret i balans under sommarens varma månader. Vilken kost passar bäst och vilken yoga kan jag använda om jag känner mig stressad eller het i kropp och sinne? Du får veta mer om din personlighetstyp och kroppskonstitution och smaka på balanserande recept.

Varmt välkommen med din anmälan, ange om du bara kan delta en eller två av kvällarna. Ange även eventuell allergi.

650 kr för tre kvällar eller 250 kr per klass.

Söndag 10 Juni är det långpass i Djäkneboda! 18.30-20.30

Temat är PRANA!

Anmäl dig till denna klass och var med på ett skönt pass för att känna din livskraft!

Söndagen därpå 17 Juni 18.30-20.30 håller jag samma tema i Sävar, anmäl dig!

Vill du delta båda kvällarna så märker du att även om temat Prana är detsamma så skapar gruppen för stunden alltid en unik atmosfär!

Prana är vår subtila livskraft, den är subtil men den är helt avgörande för hur du lever livet. Vi fyller på, förflyttar och balanserar din livskraft med kundaliniyoga vilket ger mer energi och livsglädje. Yoga i lugnt och skönt tempo och gör andningsmeditation.

SOMMARYOGA i Sävar

Torsdagar 7-28/6 18.00-19.00

Utomhus vid varmt, soligt väder. Annars ses vi i yogasalen! Du behöver ej anmäla dig utan kommer på drop in. Perfekt för nybörjaren! Du får göra pass för mjukhet och rörlighet.

Hoppas vi ses på mattan! Vill du boka tid för individuell rådgivning, yoga/avspänning eller massage hör du av dig!

Önskar dig en härlig tid!

Mvh LindaYOGA PÅ STOL- YOGA FÖR AVSPÄNNING & MJUKHET

Publicerat den Comments kommentarer (586)

Tror du dig vara för stel för yoga? Vill du öva rörlighet, avspänning och mjuka upp kroppen? Kom på Prova på den 6 Februari 15.00-16.00 och anmäl ditt intresse! Vi startar en kurs så fort vi får ihop en grupp!

Yoga på stol är lämplig för dig som också vill öva stresshantering, förbättra sömnen eller stärka hjärta och lungor. Vi gör andningsövningar varvade med sköna yogaövningar för RYGG, AXLAR, NACKE.

Starta din nya hälsorutin med Yoga! Yoga är för alla!

Du kan även få yoga på jobbet, kontakta mig för ett upplägg!

VÄLKOMMEN! /LINDA

KUNDALINIYOGA OCH MASSA NYTT HOS H�?LSA F�?R DIG!

Publicerat den Comments kommentarer (2122)

Under våren 2018 vill jag undersöka vilka som är sugna på mer yoga i Sävarområdet! Därför kommer du erbjudas både prova på tillfällen och de vanliga drop in klasserna. Såklart vill vi ha ett utbud av yoga för alla! Så passa på att anmäla ditt intresse nu!

Introduktionskväll i Kundaliniyoga-Gratis prova på torsdag 25/1 18.30-20.30

Vill du börja mjukt och långsamt? Vill du känna på grunderna i yogan och få förstå mer om teknikerna vi använder för vårt välbefinnande? Kom och gör yoga för en glad rygg, öva andetag och landa skönt i dig själv. Kundaliniyoga erbjuder ett brett spektrum av yogapass för olika syften, vi kan behöva öva upp vår styrka och flexibilitet likaväl som vi kan behöva slappna av och meditera. Vårens drop in klasser kommer vara baspass med enkla och kraftfulla tekniker tänkta att tilltala de flesta oavsett ålder och förutsättningar. Så passa på att testa om även du vill göra yogan till en del av vardagen! Kostnadsfritt, men anmälan behövs.

Familjeyoga/Barnyoga 23/1 15.30-16.15

Du och din familj kan komma på Familjeyoga som en introduktion till barnyoga tisdagen den 23/1 kl.15.30-16.15. Ett spännande sätt att umgås med barnen och bara få vara lekfulla i yogasalen! Vi härmar olika djur, rör oss till musik och får öva att andas och slappna av en stund också! Du anmäler ditt intresse och barnyogan som evenetuellt drar igån om vi får ihop en grupp är för åldrarna 4-8 år. På familjeyogan däremot kan både äldre och yngre syskon följa med, samt en förälder. Kostnadsfritt, men anmälan behövs.

Efteråt bjuds det dagens smoothie eller dagens frukt!

Terminen startar sedan för alla vana och nya utövare! Du droppar in som du vill och kan betala per gång. Annars köper du terminskortet eller klippkort 5,10 ggr. Fokuset ligger på enkelhet, stabilitet och glädje. Lugn och harmoni hittar du med en glad kropp & knopp!

Torsdagar 18.30-20.00, from 1 februari, 13 tillfällen

Prova på Yoga på Stol Tisdag 6 Februari 15.00-16.00

Är du stel i kroppen? Är det svårt att sitta på golvet? Börja med övningar på stol och bygg upp kroppen inifrån på ett skönt sätt. Andetag och rörelser som ger dig ny flexibilitet. Kostnadsfritt, anmälan behövs. Kurs startar inom kort om vi får ihop en grupp!

VARMT VÄLKOMMEN TILL HÄLSA FÖR DIG I VÅR! Kontakta mig om du vill ha tid för hälsokonsultation, yogisk massage eller har andra frågor om yogan! /LINDA

Din sanna potential 7 November

Publicerat den Comments kommentarer (17858)

TEMAKVÄLL 18.00-20.00 TISDAG 7 NOVEMBER "DIN SANNA POTENTIAL"

Kundaliniyogan hjälper oss att leva hälsosamma och lyckliga med en känsla av att vara heliga varelser! Du hittar mer balans i livet när du tar med både kroppens, sinnets och själens perspektiv. Helheten är att se till alla delar av oss. Allt hänger ihop och det ena sitter ihop med det andra. Yoga betyder att länka samman. Denna sammanlänkning av allt det som du är lyfter dig. Du kan börja förstå dig själv bättre likaväl som du börjar förstå din omgivning bättre. Ju skönare det känns inuti oss, ju skönare ter sig livet vara omkring oss!

Andetaget, rörelserna, vibrationerna och meditationen lär oss lyssna till oss själva och följa vår glädje och lust.

Du är fantastisk. Du är magisk. Du är den enda i ditt slag. Du är den enda som kan vara du! Och du behövs! Men glömmer du lätt bort det?

Allt som är ditt sanna jag finns ofta undangömt under föreställningen vi har om vem vi är. Bortom vad vi tror att vi borde vara, vad vi kunde vara, vad vi inte är och allt som vi ständigt jämför oss med så finns din kärna. Den som är du�� Du har så mycket att erbjuda, du har så mycket att känna tacksamhet för om du bara får uppleva dig själv utan att värdera, tycka och döma dig själv.

"Be yourself, everyone else is taken"

"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"

Kom och gör upplyftande yoga som knuffar dig i rätt riktning, närmare dig själv! Testa vad som är möjligt, testa hur det känns att vara du!

Kanske blir det svettigt, kanske blir det livligt och kanske går du hem med ett varmt hjärta❤️

Välkommen så som du är!

150kr/Klippkort/Terminskort

/Linda, yogalärare


Rss_feed